Programul Afterschool

O altă activitate în care noi ne implicăm în mod activ este faptul că ne ocupăm de o grupă de copii de varstă școlară, provenind din medii defavorizate, printre care se află și copii orfani, în vederea alfabetizării lor, deoarece mulți nu frecventează școala sau nu fac față solicitării de a merge și a învăța la școală. Noi ne dorim să avem impact în viața lor în ceea ce privește educația, reguli de comportament în societate, integrare socială, dar și in domeniul spiritual. Viziunea noastră este ca din niște copii cu probleme să devină viitori adulți cu o șansă la viața normală. De aceea ne-am propus ca în viitor să dezvoltăm această activitate și să ne implicăm în mod constant și sistematic în viața acestor copii, prin suport zilnic la învățătură, teme școlare, diferite activități de dezvoltare dar și prin oferirea unei mese calde de care mulți dintre ei nu au parte. Ca acest lucru să fie posibil, este nevoie de un mijloc de transport (microbuz) prin care să fie aduși la cursuri, materiale didactice, rechizite, donații în alimente precum și orice alt tip de sprijin este binevenit.

Deasemenea,în viitor dorim să înființăm și o grupă de preșcolari cu care să interacționăm și să ne ocupăm de formarea lor ca viitori adulți.

https://www.youtube.com/watch?v=OLpuNlxu_J0

A Faith Based Non-Profit Organisation. The Association purpose is to help spiritually, materially and socially, peoples in need. Visit " Aim and Objectives"....

free counters

The Christian Counter
The Christian Counter